Saturday 2 March 2013

Something to do, or....

 Må tot gandesc la o schimbare...dacå tot se schimbå anotimpul, så schimb si culoarea pårului ?! cå nåravul... ba ;-)) De foarte multå vreme imi doresc culoarea portocalie precum tipa din prima foto, din dr.. Draga de Hilde(roscata) are de ceva vreme culoarea exact doritå de mine si de cate ori o våd, imi creste dorintza de a deveni " red head" ;p Dar ce må fac dacå nu o så-mi stea bine?! Una este så ai 21 de ani ( prima datå cand am vopsit pårulin roscat-morcov) si alta-i så ai 38 si 1/2, nu-i asa? Totusi så må risc acum sau så mai astept incå o lunå, cand o så vinå si primåvara in Oslo( soarele ajutand oarecum så se vadå mai ... roscat-morcov-blond-ruginiu ) ?

Acest blond nordic ...turbat de frigul iernii, råvåsit de vantul rece, care usucå si sterge orice strålucire si cåciulile la adåpostul cårora a supravietzuit iernii ... acum må plictiseste :D

...deci
ce-i de fåcut?!

6 comments:

Anonymous said...

Nimeni nu si-a dat cu presupusul... of, of!
Eu nu stiu ce sa zic, dar nu prea îmi plac culorile "stridente" în par! Dar asta este doar ideea mea! :))
Cred ca sunt si mai greu de întretinut!
Duminica faina!

Ella said...

Ai dreptate, culoarea se intretzine mai greu , dar ... imi este greu så renuntz asa ... repede. Poate am så incerc intai un sampon colorant :-) Oricum multzumesc pt. comentariu ;-)

pandhora said...

eu sunt adepta schimbarilor dar trebuie sa fii sigura ca acea culoare ti se potriveste,asa ca samponul colorant e o ideee buna...
cea ma traznita culoare de par pe care am avut-o au fost niste suvite rosu-ciclame si in perioada aiai chiar am fost incantata de ele :)
de altfel cred ca ai vazut postarea in care aveam culoare de par despre care povestesc acum :)
asa ca...schomba-ti culoarea! :)

Ella said...

Multzumesc pt. incurajare, så sti cå eu am fost mereu spontanå, inså in ultima perioadå am tot avut ghinioane la coafor devenind mai precautå ;-)

Unknown said...

Eu nu pot sa-ti spun decat ca daca iti doresti o schimbare, trebuie s-o faci :)

Ella said...

Da, panå la urmå am så må vopsesc, momentan am luat un sampon colorant pe care am så-l incerc zilele astea :-)