Sunday 3 March 2013

Sfarsit frumos de ...

...weekend, cu mult soare... inså maxima a fost de +8
AJ a fost de Sambåtå dim. la un tur cu prietenii si au incercat dormitul sub cerul liber, doar in saci de dormit rezistentzi si la -20. Intai au pornit 12km pe schiuri, dupå care au tåiat ceva uscåturi pt. foc si dupå ce au fåcut un foc mare, au pregåtit ceva de mancat si au stat la povesti panå cand au adormit. Azi dimineatzå pe la 8 a fost trezirea, dupå care si-au spålat fetzele si dintzii in apa de la raul din apropierea "taberei". A venit pe la ora 15:30 in parcarea de la poalele muntelui unde, noi pårintzii ne-am intretzinut la o cafea in soarele care cobora spre apus. A fost dirstactiv, dar obositor, pt. cå dupå o baie fierbinte a dormit imediat ce a pus capul pe pernå si era numai  ora 18 :-)
 In ultimele zile a tot fost soare si temperaturi pozitive ziua, iar noaptea in jur de 0, pe alocuri sunt pojghitze subtziri de gheatzå, de aceea nu prea am iesit decat cu masina panå la fizioterapie Martea si Joia. Ieri fiind soare si +8 am iesit la o plimbare prin centru si prin port, in cartierul nou, unde sunt foarte multe restaurante cu mancare delicioaså... tocmai bunå dupå o plimbare lungå.



Tur prin Solemskog

6 comments:

pandhora said...

sper ca te simti din ce in ce mai bine...
mancarea arata delicos si plimbarea ti-a facut bine cu siguranta :)
presupun ca despre fiul tau e vorba in poveste,curajos,nimic de zis...daca as fi fost o fire mai aventuroasa in adolescent poate as fi incercat si eu astfel de senzatii dar...:))

Ella said...

Multzumesc, sunt din ce in ce mai sprintenå ;-), inså ieri pe ultima sutå de metri nu mai reuseam så ridic piciorul pt. urmåtorul pas :D Cat despre AJ , da este fiul meu de 15 ani, care a fost crescut in spiritul åsta aventuros si mare fan al iernii si tot ce tzine de zåpadå
Iar tu pari a fi genul aventuros, inså nu iarna ;-)

Anonymous said...

Au mama! In zapada! Sa dormi si într-un sac de dormit! Nu e de mine! Cred ca si mor, dar nu de ger ci de frica! :)))
Sa-ti traiasca baiatul! Ce ai patit la picior? Daca am voie sa întreb, desigur!
Pe maine, somn usor! :))

Ella said...

:-)) tocmai invers a fost pb. lui, adicå a simtzit ceva frig la cap si picioare spre dim.
La genunchiul drept am avut o rupturå de ligamente in X + fisuri in menisc( dat. unei alunecåri+ cåzåturå), pe care dupå un an si 3 lungi luni de asteptare am reusit så ajung la operatzie pe 7 Ianuarie . Aici nu-i pb. banilor, ci lipsa acutå de medici specialisti :D

Anonymous said...

Au! Si nu puteai fi operata de exemplu în Germania sau aici la mine? Intreb, nu dau cu parul! :)))))
Noi avem specialisti destui, nu am auzit ca ar fi problema!

Ella said...

Am cåzut in timpul serviciului :-( si asigurarea primårii de care apartzineam, nu mi-a dat voie in afara granitzei. Totusi a fost bine cå legea spune cå pot cåuta si la privat, dupå 3 luni de asteptare si am mai fost si plåtitå in tot acest timp + fizioterapie si toate micile cheltuieli legate de picior :D Acum 8 ani am alunecat pe gheatzå si am spart in 3 buc. cotul si am " zburat" in Ro., de unde dupå 10 zile am revenit la perfect normal ;-)