Wednesday 31 October 2012

Foarte ciudat !

  Da, ciudat este faptul cå, aici in Oslo nu a venit nici un copil la uså de Halloween :( Cu toate cå am "decorat" un pic geamul de la bucåtårie si am aprins si lumanarea de "bine-ai venit" . Poate pt. cå aici nu a fost chiar importat originalul Halloween de aståzi , ci  o petrecere cu troli, stafii si alte mici surprize care a fost duminicå searå de la ora 18 in Svartdalsskogen. Al meu fiu, la aproape 15 ani nici nu avrut så audå de petrecere de Halloween :D
 
Eu sunt mare fan al culorii portocalii si tare-mi place culoarea asta in pår, dar nu am curaj så o incerc pe pårul meu ... Eu roscatå asa ;)?!
 
Iar så decorez usa de la intrare de Halloween nu prea am avut cum( pt. cå 1. locuiesc la bloc :(, iar 2.nu-mi vine så gåuresc usa mea perfectå :P), dar tare mi-ar place så arate asa
 sau simplu
asa
 
 
 
 
 
 

3 comments:

Anonymous said...

Hello Ella
Thank you for stopping by my blog and leaving your kind comment
Here to return the visit

Anonymous said...

cred ca pt usa puteai gasi un carlig din ala cu ventuza, dar una mai serioasa asa, sa sustina greutatea coronitei, indiferent cati dovleci are in componenta. si mie mi se pare tare amuzanta sarbatoarea asta, dar anul asta n-am avut chemare si am sarit-o :)
off topic: nu poti scoate verificarea aia a caracterelor, se vad prost, lenimeresc din 100de incercari si chiar imi doresc sa-ti las din cand in cand cate un comment :)

Ella said...

M-am gandit la carligul cu ventuzå, doar cå nu am gåsit nici unul care så tzinå nici coronitza aia micå fåcutå de mine, cu toate cå scria pe ambalaj cå poate sustzine panå la 2kg. ;)