Tuesday 16 October 2012

Continuare :)

Revenind la viatza din Mo, unde aproape in fiecare zi trebuia så må relaxez, dupå o zi de muncå, luaind-o pe cårare in sus pe partia de schi sau in weekend-uri dacå aveam noroc de vreme frumoaså mergeam la un gråtar in tr-un fel de parc ( zonå naturalå, delimitatå de alei si parcåri in cele 2 capete)
 
 Klokkehagen are aleile in interior doar pietruite, iar pe vreme de iarnå cu ajutorul unui aparat devin partie de schi pt. schi fond. Tot timpul anului este foarte circulat parcul ,care are si o zonå unde copii/tinerii se pot bålåcii in apa de munte, un teren mare de fotbol, volei in nisip + pårcusor pt. copii mici.
 
 Incå un lucru interesant este acela cå, in jurul caselor nu existå garduri, asa cum se gåsesc in Ro. , ci doar gårduletze vii sau in miniaturå puse nu så delimiteze, ci så nu iaså cainele (si åla obligatoriu dresat si care nu latrå) sau mingia copiilor. In rest... copii alergå si se joacå peste tot, culeg fructele vecinilor fårå så fie nimeni supårat :-)
In prim plan cartierul Båsmo, iar peste fiord centrul orasului si alte 3 mici cartiere
 
In acest video este petrecerea/ balul de cråciun al tinerilor de la Båsmo Ungdomsskole, unde in prima parte cantå tinerii din cl. a 9a ( in dreapta cu cåmaså rosie si vestå neagrå este al meu AJ) , iar apoi se tzine de glume fostul nostru vecin si prieten a lui AJ
 

2 comments:

Maya said...

Ce frumos!

Ella said...

pt. iubitorii de naturå, este super, inså pt. ce-i crescutzi in orase mari poate deveni un cosmar ;)