Thursday 21 November 2013

Influentzele Toamnei


 Imi place mult så må plimb in naturå si in majoritatea turelor am camera foto cu mine, iar pe un extern hard disc am mii de foto., de prin turele pe muntzi sau de prin påduri in diferite anotimpuri. Uneori incerc så surprind cu camera foto. imagini care imi plac, dar nu reusesc datoritå luminii sau a intunericului, de aceea plec mai departe incå cu imaginea imprimatå bine intr-un coltzisor al memoriei. Mai apoi, cand am chef, må asez in fatza unei noi panze si rasfoiesc prin fotografiile pe care le-am fåcut , o fac doar pt. a-mi aminti ceea ce nu am surprins cu camera :-) si incerc in felul meu så scot pe panzå imaginea nereusitå de aparatul foto. 
 
 Acel portocaliu al frunzelor in båtaia razelor de soare, umbrele de un albastru- mov din cele mai intunecoase portziuni ale pådurii sau nuantzele apei sunt atat de greu de redat cu exactitate incat ... vesnic raman nemultzumitå :D , dar nici nu continui så må pun cu creatzia divinå, ci må bucur live atunci cand våd ceva de genul.... 
  Se pare cå iarna se face simtzitå pe aici prin Oslo, asta mai mult pt. cå in ultima såptåmanå temperatura a fost numai sub zero, iar diminetza må amuz cand aud vecinii cum scrijelesc gheatza de pe parbrizele masinilor inghetzate. Cat despre zåpada... se mai scuturå cate un norisor asa in joacå, dar incå nimic serios. Momentan este ceatzå denså, de nu se vede mai departe de 2m.