Sunday, 2 September 2012

Am intrat in toamnå...

... Cu alte cuvinte a trecut vara si vacantza cu ea ;) Eu fiind tot in medical am fost pe 'ici si 'colo, asteptand ziua de 22.08 pt. a fi operatå. Precum am mai spus, de la 1.07 ne-am mutat intr- un apartament in Oslo, inså nu am citit prin site- urile de specialitate nimic privitor la mutat si la faptul cå nu am voie så fiu operatå decat in " judetzul" de care apartzin cu adresa :( Nici måcar medicul de familie nu a pomenit nimic, asa cå aveam hotel rezervat si bilete de avion pt. Tromsø, iar cu 2 zile inainte de operatzie am primit un tel. in care am fost anuntzatå cå nu pot fi operatå in nord si cå fisa medicalå o så fie trimiså la Oslo la un spital care are timpul de asteptare scurt... adicå prin Decembrie :D
Timpul trece iar eu må acomodez cu " noul" oras plimbandu-må mai peste tot, dar mai cu seamå prin cartierul meu. Aståzi am fåcut o plimbare pe jos de 2,3 km, asta fiind distantza panå la partia de slalom ski din apropiere. Eu fiind un mare fan al naturii, am fost foarte bucuroaså så descopår cå pot ajunge in 1/2 de orå la baza partiei. Am si urcat un pic, inså nu am vrut så- mi obosesc genunchiul drept. Nu am avut prea mult noroc cu afine, fiind deja culese, dar am våzut multe ciuperci ... in cosul unei familii :)( ei fiind de dimineatzå pe munte)
Ieri am fost si la un acrobatic show cu avioane, asta pt. cå flota aviaticå a Norvegiei a implinit 100 de ani. De acolo ne-am plimbat prin zona nouå a orasului, care-i construitå pe niste canale artificiale.
Mi-am propus så intru pe blog mai des, avand destule motive de inspiratzie in jurul meu. Mai vreau så fac niste perdelutze personalizate pt. bucåtårie si så termin de citit o carte care a fost si ecranizatå prin 2006, " Diavolul se imbracå de la Prada". De obicei citesc cartea si apoi våd filmul, inså se mai intamplå si invers, pt. cå oricum cartea este mai bunå decat ecranizarea :)

No comments: