Tuesday 22 October 2013

O nouå såptåmanå

... a inceput, iar iarna a inceput si ea så bantuie prin apropiere. Sincerå så fiu, la cat de frig a fost la Paris in urmå cu o såptåmanå, nici nu må mir cå ninge la Oslo :-D ... doar cå weekendul trecut aråta la Paris 21 de gr., nu 13 asa cum a fost in urmå ci o såptåmanå, spre ghinionul nostru ;-)
  
                      
 Cel mai fericit a fost " micutzul" AJ, care si-a intalnit cel mai bun prieten din copilårie (mai exact si unul si altul se intalneau in vacantzele petrecute prin Ro.) care locuieste in Paris.
 Revenind acaså, am gåsit mai peste tot dovleci ... doar se apropie Halloween- ul, iar eu våd cå trece toamna si in caså nu a fost mirosul specific ( cel putzin eu asa cred)  al toamnei, adicå acelasi de dovleac la cuptor. Asa cå astå searå am trecut la fapte si  pe cand mireasma devenea mai puternicå si noi mai neråbdåtori, mi-am ocupat timpul asteptårii cu tricotatul. Am inceput la o vestå ... dar panå la sfarsit poate deveni altceva ;-) 
                         

6 comments:

Tina said...

Trebuie sa recunosc ca sunt printre cei carora nu le place dovleacul. Ai mei toti mananca, eu insa nu, desi toata lumea lauda placintele cu dovleac facute de mama.
Dar la tine in poza arata bestial. Si cu un pahar de vin fiert cu scortisoara, hmmm, arome de toamna-iarna.

Ella said...

Eu nu am fost mare fan al plåcintelor cu dovleac, plåcandu-mi doar la cuptor, inså cu timpul am inceput så månanc dovleacul sub toate formele ;-) Am invåtzat så incerc orice si apoi dacå a fost ceva bun, så-l includ printre meniurile casei.

pandhora said...

mmm...miroase delicios de bine la tine in casa :)
sa stii ca nici eu nu eram fan dovleac dar toamna trecuta m-am hotarat si am facut dulceata de dovleac care a iesit absolut grozava si supa crema de dovleac,e drept,supa am apreciat-o doar eu,prietenul meu a stat cat mai departe de ea :))
cat despre Paris,am prins un inceput de iunie de ziceai ca e martie :))

Ella said...

Asa este, de cand cu incålzirea globalå nimic nu mai este asa cum trebuie :-(
Supå de dovleac am mancat in Londra si chiar am fost surprinså de cat de bunå era. Am så caut retzeta ;-)

Anonymous said...

hmm, chiar mi-ai facut pofta de placinta cu dovleac, poate gasesc sa-mi cumpar de undeva :)
imi placea tare mult pe vremuri sa tricotez, inca am undeva prin dulap tot felul de andrele si resturi de mohair-uri colorate. da, cred ca inca mi-ar placea sa fac asta!

Ella said...

Aici tricotatul o sa fie tot timpul la moda si este si relaxant :-)