Wednesday 26 June 2013

Vreme mohoratå...

... si fårå chef så ies pe afarå ... sub nici un motiv. Am inceput såptåmana asta ploiaså cu ghinion total. Luni fiind printr-un magazin, de tip hypermarket, la cumpåråturi m-am trezit fårå mobil. Dupå ce am anuntzat "paznicii" mag., am aflat cå au pe video hotzul si fiind un client cu card in acel mag., se putea afla si numele, adresa si tel. lui ... doar cå trebuia anintzat la politzie si mai departe ei aveau acces la datele hotzului. Ghinionul meu, sunt in tzara in care totul se miscå cu viteza melcului... asa cå sper så se ajungå la dreptate cat mai curand, panå atunci am revenit så scriu pe blog de la PC :-)
 Aståzi pt. a uita de tot si toate, m-am apucat de citit o carte, ceva care imi pare asemånåtoare cu  Happily  Ever After de  Harriet Evans, doar cå este vb. de o carte de debut a scriitoarei Emma Garcia in care este vb. de o tipå care este in pragul cåsåtoriei, iar logodnicul o påråseste. In disperare apeleazå la Google :-) si de acolo incepe povestea ... Cartea se numeste sugestiv "Never Google Heartbreak " foarte amuzantå pt. o zi ploioaså.
 Pe searå am iesit din barlog :-) foarte bine dispuså si cu chef så må "joc" cu putzinå cocå( oricum toatå casa mirosea a paine proaspåtå ) Asa am ajuns, doar dupå 30 min., gata cu o frumusetze de pizza model improvizat de mine. Aveam chef de ceva simplu, care så contzinå ceapå si branzå.
Coca o aveam gata pregåtitå din timp, de al meu drag sotz care este la regim fårå sare si care-si preparå singur painea. Eu doar am cålit douå cepe+ doi "cåtzei" mici de usturoi, in ca. 25gr. unt si douå linguri de ulei de måsline. Apoi am pus totul peste cocå + 200 gr. branzå feta, un buchetzel de rozmarin måruntzit si totul la cuptor( preincålzit la 200grade) Dupå 10 min. fiind gata de servit. Eu, sincer, am uitat de prima ceva mai mult si se vede :D Inså a fost foarte bunå si putzin crocantå ;-)

3 comments:

Unknown said...

Arată foarte bine şi mi-ai făcut poftă de pâine. Mulţumesc. Astăzi fac şi eu.
O zi cât mai plăcută, chiar dacă-i mohorâtă! :) pup

coco said...

iti trimit eu niste soare :)

Ella said...

Multzumesc fetelor, iar soarele este prin apropiere si o så inceapå vara si aici.