Sunday 2 June 2013

FFFB & La plimbare prin Oslo...

Postare inscriså la Anastasia .






Såptåmana mea a decurs in marea majoritate a timpului cu " nasul" in cårtzi si Martzea si Joia la fizioterapie.
 
Pe Joi searå am iesit prin centrul si pe aleea de promenadå din port (Oslo), o zonå plinå de restaurante, centre (tip Mall) si grådini pline de flori (lalele, liliac, panselutze), inså vremea a fost toatå såtåmana tare schimbåtoare ( oscila din orå in orå, intre soare si ploaie)
Politzia pe cai, in zona interziså traficului. Si scuze pt. calitatea fot., inså am mai spus si cu alte ocazii, eu cand fotograf. asa in public stau cu fricå så nu må i-a la rost careva, de aceea sunt mai pe "fugå"

Am surpins iesind din port,cu mare zarvå, un vapor de croazierå german :-)

La plimbårile prin portul din Oslo, våd fete/femei imbråcate foarte sport sau foarte elegant (totusi destul de rar), inså eu sunt adepta acestui tip de imbråcåminte...lejer/elegant :-). Voi?


Se poartå foarte mult pantalonii cu motive florale, inså oricat imi plac nu må incumet, pt. cå nu orice se poartå se si potiveste gustului meu... varstei mele, etc.

Martzi pe searå am fost invitatzi la un ceai verde, la una din båtranicele cu care må intalnesc de 2/såptåmanå la fizioterapie. A fost pregåtitå cu o gråmadå de bunåtåtzi, spre bucuria noastrå si a nepoatelor ei, care intre tzopåiala pe trabulinå mai umpleau gurile cu cate ceva din ce se vede pe maså.
Un sfarsit de såptåmanå frumoaså tuturor :-)

12 comments:

Anonymous said...

Ca nu s-ar potrivi cu gustul tau, inteleg, dar ca nu se potriveste varstei? Ma faci sa rad! :)))
Duminica faina!


ps. si cand esti in vacanta, faci fotografiile tot asa pe fuga? :))

Ella said...

Dacå fotograf. membrii fam. o fac cu råbdare, inså asa in general oamenii necunoscutzi må simt stressatå... de parcå fac ceva illegal :D Cat despre varstå... chiar pe blogg-ul tåu era o foto. cu o femeie care avea acel tip de pantaloni cu fermoar la spate, care sunt tare la modå printre pustoaice care nu depåsesc 18 ani si 50kg., inså aråtand oribil si ridicol pe cele mai in varstå. Strict pårerea mea

CARMEN said...

eu voi împlini 50 la toamna, dar mi-am cumparat jeans inflorati :)) Nu am idei preconcepute!Am admirat-o si pe o colega de birou care are 63 si poarta o jacheta pink - foarte pink!
Vremurile cand femeile maritate isi puneau basma neagra pe cap au trecut de mult...
O duminica minunata iti doresc, Ella draga!

Ella said...

Nu am idei preconcepute, inså pe tine cu sigurantzå vin super, inså sunt foarte multe cårora nu l-e stå bine, inså nu tzin cont si aratå oribil. Eu sunt destul de slabå, inså oricat imi plac la probå am våzut cå nu-mi stå bine in ei :-( Poate nu neapårat varsta conteazå, ci conformatzia si conditzia fizicå conteazå mai mult. Si eu cunosc o D-nå de 74 de ani care se imbracå vara numai in roz si rosu si aratå super. Depinde si de felul cum portzi hainele ;-), eu nu prea sunt curajoaså :D

Unknown said...

Bine-ai venit la FFFB! :)
Prefer o săptămână liniştită ca a ta decât una agitată... Seara alături de Iuliana, Doina şi dna Nanu a fost ea mai relaxantă dintre toate.
Pantalonii doamnei din imagine sunt foarte frumoşi, cred că aş purta :)
Duminică cât mai plăcută în continuare!

ps
nu ştiu dacă eşti medic sau pacient
oricum ar fi, multă sănătate
pupici

Ella said...

:-) cat despre Ps. ... sunt pacient, in urma unei operatzii de rupturå de ligament incrucisat la genunchiul dr. .Multzumesc si multå sånåtate si tzie

Andreia said...

Pantaloni înfloraţi nu mi-ar place să port, nu ştiu de ce, parcă nu s-ar potrivi. Fuste, rochii şi bluze/cămăşi înflorate port foarte des.

Ella said...

:-) si eu la fel

Fairytale said...

Se pare ca ai avut un program plin, mi-au placut pozele, n-am ajuns niciodata pe acolo, maybe one day!

Unknown said...

Ca si Carmen, si la 50 voi purta orice. Orice cred eu ca-mi va veni bine. Deocamdata vei vedea curand ce mai port. Am sa postez poze pe FB si chiar pe blog. :)
Foarte frumoasa plimbarea prin Oslo! Politie calare...vasul acela...orasul...imagini splendide pentru care iti multumesc.
O saptamana minunata s aai, Ella draga!

P.S.- am avut un weekend plin de neprevazut, n-am reusit sa ajung ieri aici, la reflexii din nou cam tarziu...dar am reusit si rasuflu usurata :) Te pup!

Ella said...

O såptåmanå frumoaså si succes in tot ce faci >:o)<

Ella said...

Orasul este in constructzii de modernizare si nu este cine stie ce de vizitat, inså cu masina pe coastå printre fiorduri panå la Trondheim meritå( chiar si panå mai la nord, dar este o tzarå foarte scumpå)