Sunday 16 June 2013

FFFB ... cu miros de varå, mare...

 Cu ocazia inchiderii sesiunilor si a testelor de sf. de an sc. a lui AJ, cat si al meu, weekendul trecut am hotårat så luåm o minivacantzå in cel mai sudic oras norv., Kristiansand. Am avut noroc de o vreme superbå, cu soare panå dupå ora 22 si temp. apei acceptabilå d.p.d.v. a lui AJ (la numai 16 grade  am intrat doar panå la gleznå si-mi clåntzåneau dintzii), inså eram printre putzinii care nu se bålåceau in Marea Nordului :D
 Intorsi acaså am avut de pregåtit pt. serbårile de sf. de an, checuri , pråjituri si cafele pt. AJ si mine :-)  Inså mirosul florilor, verdele grådinilor, pådurilor, etc., cat si frumusetzea apusurilor de soare din perioada asta a anului, må fac visåtoare( panå la uitatul pråjiturii in cuptor :D),panå si ploile care au fost nelipsite searå de searå, nu au reusit så må trezeascå...ba din contrå au accentuat starea mea ;-)




Si ceva bunåtåtzi de la bufetul hotelului ;-)





11 comments:

Unknown said...

Superbe imagini, draga mea.
Vacanţa... nu ştiu câte zile de vacanţă veritabilă voi avea anul acesta. Nu-mi rămâne decât să mă bucur de fotografiile prietenilor... :)
Mulţumesc că ţi-ai făcut timp pentru fffb.
Pup, o săptămână minunată!

Anonymous said...

arata superb ce-ai surprins aici, mancare si peisaj. cat depsre raceala apei, acum o saptamana si marea noastra era la fel de glaciala, abia am reusit sa-mi ud gleznele!

coco said...

ce interesante floricelele acelea , pe plaja , nu ?

Andreia said...

Peisajul este superb. Ce căliţi sunt norvegienii, eu aş tremura acolo trei sferturi din an :D

Anonymous said...

Uraaaa!
Chiar vine vara? :))
Faine fotografiile! :))

Ella said...

Så intzeleg cå ai luat vacantzå iarna? Sunt bune si 4 zile, dacå sti så valorifici timpul ;-)

Ella said...

Da, de aceea le-am fotografiat. Fiind foarte micutze si frumoase, precum oazele in desert :-)

Fairytale said...

O minivacanta relaxanta, cu niste poze superbe, cred ca v-ati incarcat bateriile!

Ella said...

Se " cålesc" de mici :-)

Ella said...

Daaa, dar tot de varå nordicå vb. :D, adicå cu temp. maxime de 28 si alea asa o datå la 2 såpt. :-)) Asta asa pt. a nu pierde culoarea albå a pielii ;-)

Ella said...

Fiind incå in medical( de dupå operatzie) am bateriile pline tot timpul, inså pt. seniorul si juniorul fam. era necesarå o iesire la mare, soare... Eu prefer muntele