Friday, 15 June 2012

Inspiratzie...

"Råsfoind" blogurile din lunga mea listå, am låsat un comentariu care brusc mi-a adus aminte de dragele mele plante de interior si de lalelele care de 2-3 zile au inflorit si-n grådina mea. Aståzi a venit containerul in care am incårcat o parte importantå din bunurile casei si panå luni o så trebuiascå så bag si plantele mele, care sper eu cå nu o så aibå råu de masinå sau tren, pe traseul lung :D
Anul trecut prin toamnå nici in vis nu putea fi vb. mutat, asa cå l-am trimis pe al meu domn så cumpere un kg. de bulbi de lalele. Fiind harnic din fire, dar mai ales plåcandu-i grådinåritul, panå am reusit eu så må trezesc, el deja plantase totzi bulbii, asa prin jurul casei. Au iesit in mare parte, lalele dar si un soi de floare, care incå nu am avut timp så caut denumirea ei(in nici o lb.). Dar acum, noi 2 am observat cå, atunci cand pui lalele pe cate un rand si mai lasi si spatziu mare intre ele, parcå nu se våd la fel de bine precum multe pe un spatziu mai restrans. Acum asta este, omul cat tråieste invatzå ;-)
Ora-i 23:21 si prima foto aratå cå soarele de aici mai are mult panå apune, in perioada asa a anului :-)

2 comments:

Anonymous said...

imi place cand e ziua atat de lunga, imi da senzatia ca iarna-i departe, chiar daca in cam doua zile va incepe sa se apropie incetisor :)
sunt convinsa ca florile vor ajunge intregi la destinatie, iar lalelele si daca stagneaza vei avea ocazia anul urmator sa le schimbi. spor la treaba!

Ella said...

Florile au ajuns in stare bunå,inså lalele si restul florilor le-am låsat in grådina casei pe care tocmai am vandut-o si am låsat-o in nord cu 1200 Km. Am scos din grådinå doar un pic din mentå.Aici in Oslo loc. la bloc, asa cå urmeazå så-mistorc creierii pt. a face o micå grådinå in balcon ;-)