Friday 27 January 2012

Intr-o zi ...

...in urmå cu  2 -3 såptåmani  intrand intr-un H& M butic am  dat cu ochii de un fel de maieu cu un superb imprimeu. Era exact ceea ce cåutam pt. a incepe munca la un nou tablou, pe care o persoanå apropiatå må ruga-se sa-l fac.Vroia un tablou in genul inspirat de la Picasso. Adicå foarte "colorat", inså vroia culoarea rosie så predomine. Asa cå,dupå ce am våzut acel imprimeu m-am aranjat mai aproape de geam si am inceput incet,incet så-l duc spre realizare. Weekendul trecut l-am terminat si cu sigurantzå dacå tatål meu mai tråia, imi gåsea o mie si una de mici greseli + una mare pe care nu am reusit så o repar decat dacå o luam de la inceput :P . Poate dacå era pt. mine o luam de la capåt ;-) inså eu am ales så fac mici artificii :P  si acesta-i rezultatul





2 comments:

Anonymous said...

arata ciudat, culorile sunt vesele optimiste, insa ticva chiar decorata cu floricele parca imi trezeste fiori. de ce ai pus-o acolo? iarta-ma dar eu sunt mai clasica, sa nu zic retrograda :D si nu-i pricep rostul :)

Ella said...

Avand rupte ligamentele in cruce, de la genunchiul dr., nu prea aveam "astampar" si capul l-am făcut un pic spre stânga ;-), si a trebuit sa- l infloresc un pic. Restul a fost la cererea unui tânăr :-). Am sa revin la el, pt. ca între timp am avut noi viziuni. Multzumesc pt. critica ;-)