Saturday 3 December 2016

Continuare


... 02.12.2016
 Trezit: 09:39 đŸ‘đŸ»
Kg.: 61,9 😅
Calorii: de trei ori mai mult, decat am consumat
Sport: o orĂ„, din care 10 min. pe bicicletĂ„ (unde am consumat atatea calorii cat era in ciocolata pe care am mancat-o pe drum spre muncĂ„ 😂)

 
 Cand imi incep ziua cu sport, am foarte multĂ„ energie si bunĂ„ dispozitie pe tot parcursul zilei. Si pt. cĂ„ tot sunt pozitivĂ„ si zambĂ„reatzĂ„, am mai primit un calendar din acela care panĂ„ la CrĂ„ciun primesti ceva, doar cĂ„ Ă„sta-i de tip Loto si panĂ„ la ultima zi poti castiga, unul sau mai multe premii. 
 AstĂ„zi pe langĂ„ sport, muncĂ„ si cumpĂ„rĂ„turi, am reusit sĂ„ decorez un pic prin casĂ„. Ador luminitele si-mi place sĂ„ mĂ„ plimb pe strĂ„zile din vecinĂ„tate si sĂ„ admir decoratiunile vecinilor 😉 PĂ„cat cĂ„, zĂ„pada de acum douĂ„ sĂ„ptĂ„mani in urmĂ„ nu a tinut, iar iarba-i incĂ„ 

verde. 
( iar sunt tarziu cu scrisul si apare dupĂ„ ora 24 😅🙃)

2 comments:

  1. Hi Ella! Salutari de la o Ella !!!
    Prima dragoste nu se uita, ma refer desigur la blog.. ce credeai! :))
    Eu l-am sters pe al meu (Minnie) de acum 2 ani si acum am altul de vreo doua saptamani!
    Sa si spor in tot ceea ce ti-ai propus sa faci1
    Craciun fericit iti doresc alaturi de cei dragi tie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. BunĂ„ Ella, stiam cĂ„ esti acceasi persoanĂ„ care avea blog-ul Minnie, datoritĂ„ stilului tĂ„u de scris đŸ˜‰đŸ‘đŸ» MĂ„ bucur cĂ„ te mai preocupĂ„ scrisul si am sĂ„ fiu mai activĂ„ si la comentarii. Multumesc pt. urĂ„ri si eu iti doresc un CrĂ„ciun fericit alĂ„turi de cei dragi tie!

      Delete